Tv inspektion

TV Inspektion er en særdeles attraktiv og super effektiv måde til at finde fejl, og mangler på kloaksystemer.

Vi kan udføre tv inspektion i store samt små kloakledninger, både for virksomheder og private, samt i forbindelse med boligkøb.

Som autoriseret kloakmester kan vi udover at finde problemet i kloaksystemet via TV inspektion også tilbyde udbedring af skaderne, om det er tilstoppelser eller almindeligt gennemsyn af tilstanden på dit kloakanlæg, så er vi rustet til, at klare dine ønsker og opgaver. 

Når vi laver kloak TV rapporterer vi i software, som laver rapporter til kunden. Rapporten er tilgængelig via usb, mail eller på papir.

TV Inspektion i Esbjerg Kolding og omegn

Effektiv kloak tv til alle rørdimensioner

Når vi laver kloak TV kører vi ” stik på stik” med vores Ipek skubkamera – dette er en effektiv måde til at finde eventuelle revner / brud samt utætheder. Finder vi under TV inspektionen propper i din kloak samt tilstoppelser kan vi også assistere med spulings opgaver – vi har dygtige og stabile samarbejdspartnere på dette område.

Vi kan også filme i store dimensioner, da vi har selvkørende Tv-inspektions anlæg - de såkaldte ”traktorer”. De kan filme i store rør, fra Ø 150 og op efter.

Tv inspektion af kloak og øjeblikkelig problemløsning

Konstatere vi et problem med tv-inspektion, som er nødvendigt, at reparerer med det samme, kan vi med vores søge udstyr med stor præcision finde skaden via en sonde i kamerahovedet – derved kan vi begrænse opgravningen omkring skaden og finde den helt rette form for reparation af problemet. Dette kunne være punkt renovering, strømpeforing eller en måske en større reparation.

Uanset skadens størrelse kan vi som autoriseret kloakmester tilbyde dig den helt rette løsningen på problemet. 

Gør brug af tv inspektion ved boligkøb

Når du køber nyt hus, vil man gerne undgå uventede overraskelser. I forbindelse med et huskøb får man altid adgang til en tilstandsrapport, men ikke en rapport over kloaksystemet i boligen. 

Vi anbefaler derfor at man får lavet TV inspektion af kloakken inden køb af bolig, så du har et godt informations grundlag inden du sætter din endelige underskrift. Reparationer af kloakanlægget kan i nogle tilfælde være en større opgave som også er en stor økonomisk udskrift . Derfor giver en TV inspektion af kloakken i dit kommende hjem en god tryghed.

Ønsker du en aftale med TV inspektion i forbindelse med huskøb eller andre opgaver kan du udfylde vores kontaktformular eller ring på eller ring på 20 40 63 45