Autoriseret kloakmester nær Esbjerg og Kolding

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi alt indenfor kloakarbejde, kloak renovering og kloakservice til vores kunder i Esbjerg, Kolding og omegn

Kloakservice bliver i højeste grad relevant, når der er noget i kloaksystemet, der ikke fungerer. Det kan både gælde for firmaer eller offentlige instanser, hvor der kan være problemer i brønde og kloakledninger, men også for private, hvor afløb kan være stoppet eller ledninger gået i stykker. 

Kloakmester udfører kvalitetsarbejde

Uanset hvem man er og hvad problemet består i, er det vigtigt, man finder frem til en god kloakmester. Arbejdet skal nemlig være i orden, så man ikke står med det samme problem kort tid efter. Desuden er det også vigtigt, at man får fat i en, der kan rykke hurtigt ud, da dette kan være med til at minimere skader, hvis uheldet er ude.

Hos Bruun Entreprise & Miljøteknik er du sikret at få lavet opgaven ordentligt første gang og vi kan altid rykke ud hurtigt så dit kloakerings problem bliver løst inden skaderne bliver forværret.

Lokal kloakmester der løser alle kloakopgaver

Bruun Entreprise & Miljøteknik er et firma, der udfører alle slags kloakopgaver i Esbjerg, Kolding og omegn. Vi har stor erfaring inden for mange kloakopgaver, sådan at vi kan hjælpe med alle slags kloakproblemer og reparationer.

Vi arbejder både for private, offentlige instanser, firmaer og boligforeninger. Hvis du har et problem, kan vi altså også hjælpe dig. 

Som kloakmester kan vi blandt andet hjælpe med at:

Kloakmester finder den optimale løsning

Vi udfører desuden også reparationer på vandforsyningsrør og stoppede afløb. Uanset dit problem står vi klar til at afhjælpe det. Vores vigtigste mål er nemlig kundetilfredsheden. Vi er ikke tilfredse, før alle vores kunder er det. 

Derfor arbejder vi som kloakmester i alle henseender frem mod den optimale løsning, sådan at vores kunder opnår det bedste resultat. Vi ved, at godt håndværk er fuldstændig vitalt.

Desuden sætter vi en ære i at komme så hurtigt som muligt, når det gælder akutte opgaver som oversvømmelse og vand i kælderen.

Autoriseret kloakmester i esbjerg kolding og omegn

Kloakreparationer til ethvert problem

Vores mange års erfaring som autoriseret kloakmester i Esbjerg, Kolding og omegn, gør at vi igennem et utal af opgaver inden for kloakreparationer har kompetencerne til at løs enhver opgave.

Der findes mange forskellige former for kloak reparationer, vi tilbyder blandt andet strømpeforing, punkt renovering og relining af faldstammer, samt mange andre former for renovering af kloaksystemer. 

Til at assistere når vi laver forskellige kloakreparationer, har vi også en cutter fræser til at gøre vores arbejde nemmere og mere effektivt når vi f.eks. arbejder med strømpeforing.

Kloakservice udført af autoriseret kloakmester

Udover reparationer af opståede problemer i kloaksystemet, tilbyder vi også diverse kloakservices. Vores udbud af services stor, og derfor kan du også være sikker på at vi kan være behjælpelig uanset dit problems størrelse og omfang.

TV inspektion gøres der meget brug af når vi laver kloakservice eller kloakreparationer. Det er en god måde at finde frem til problemer eller finde løsninger på hvordan man bedst muligt udfører fremtidig kloakarbejde, såsom flytning af afløb.

Vores kloakservice kan også være flytning af eksisterende afløb, rens af afløb i køkken, bad og brygger, højtryksspuling af kloakledninger og brønde eller rensning af faldstammer.

Kontakt din lokale aut. kloakmester

Kontakt Bruun Entreprise & Miljøteknik for et uforpligtende tilbud.
Hvis du har problemer med kloakken, skal du ikke tøve med at kontakte os. Uanset problemet sørger vi nemlig for at finde den bedst mulige løsning.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden eller kontakte os på telefon 20 40 63 45 og modtage et uforpligtende tilbud.