Belægningsarbejde i alle afskygninger

Begrebet belægningsarbejde dækker i virkeligheden over mange forskellige ting. Det kan eksempel være lægning af:

  • Terrasse
  • Indkørsel
  • Gangstier med mere

Dette kan laves af mange forskellige materialer, der lægges ovenpå stabilgrus, eventuelt i mønstre. Det kan være materialer som sandsten, granit, betonfliser og så videre. 

Når der er tale om belægningsarbejde til erhverv er opgaverne ofte større end dem til de private husejere. Det kunne for eksempel gælde anlæggelse af parkeringspladser, veje og bytorve. 

Fælles for alle opgaver er, at de bør udføres i god kvalitet, sådan at de holder længere og modstår presset fra for eksempel biler. ​

belægningsarbejde af brolægger i esbjerg og kolding

Eksperter i belægningsarbejde

Bruun Entreprise & Miljøteknik er et entreprenørfirma, der sætter kvaliteten højest. Vi yder vores tjenester i byerne Esbjerg, Kolding samt Syd- og Sønderjylland. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen og har kompetencer til at klare alle opgaver inden for belægningsarbejde. 

Vi tager alle opgaver med et smil, store som små, og arbejder derfor for både private, virksomheder og hele boligforeninger. Fælles for alle opgaver vi udfører, er kvaliteten. Vi har nemlig et mål om, at opnå fuld kundetilfredshed, da vi aldrig er tilfredse, hvis ikke kunden er det. 
​Derfor sætter vi kvaliteten i fokus, uanset hvilken opgave det drejer sig om, og rådfører os altid med kunden, hvis vi er i tvivl om noget.

Samtidig giver vi også gerne rådgivning og vejledning inden for belægningsarbejde, hvis kunden ikke er sikker på, hvilken retning projektet skal gå. Vi har nemlig stort kendskab til forskellige materialer og løsninger, og finder derfor sammen med kunden frem til den optimale løsning på opgaven.

Inden for belægningsarbejde udfører vi blandt andet opgaver som gangstier, terrasser, kantsten og parkeringsarealer. Derudover udfører vi også reparationsopgaver, hvis der for eksempel er en terrasse, der har sat sig eller en indkørsel, der har givet sig.​

Kontakt Bruun Entreprise & Miljøteknik

Hvis du har belægningsarbejde, der enten skal laves fra bunden eller repareres på, vil vi gerne udføre arbejdet for dig. Det er ligegyldigt, om du er privat eller fra et større firma. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Hvis du vil læse mere om vores ydelser, kan du gøre det her på hjemmesiden eller kontakte os på telefon 20 40 63 45 eller via vores kontaktformular for at modtage et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde.