Strømpeforing

Vi udfører strømpeforing af kloakledninger, også kaldet ”opgravningsfri kloakrenovering”. Strømpeforing er en del af de mange reparationsmuligheder vi tilbyder som autoriseret kloakmester.

Fordelen ved at renovere sin kloak med strømpeforing er, at man slipper for at grave f.eks. hele indkørslen op. Ofte kan vi helt slippe for opgravning ved f.eks. at gå ned gennem en allerede eksisterende rensebrønd og etablere strømpen herfra.
Strømpeforing bruges i de tilfælde, hvor det eksisterende rør simpelthen er for dårlig, det kan være tæring, slidte rør, forskydninger og lignende.

Strømpeforinger kan med fordel bruges ved svært tilgængelige steder. Eksempler på dette kunne være, inde under huse og i støbte gulve, under asfaltbelægninger, lange strækninger under flisebelagte indkørsler.

Hvis vi er nødsaget til at fjerne nogle sten eller lignende for at lave en strømpeforing, kan vores erfaring og kompetencer med belægningsarbejde dog sikre at det områder der er revet op bliver ført tilbage til original stand.

strømpeforing nær esbjerg og kolding

SÅDAN FUNGERE STRØMPEFORING AF KLOAK

Fremgangsmåde: Først spules røret rent ved hjælp af en slamsuger eller lign. Dernæst føres en polyesterslange gennemvædet med silikat/epoxy/harpiks ind i røret ved hjælp af luft.

Efterfølgende føres en ”kalibreringsslange” ind og pustes op så polyesterslangen presses ud til det eksisterende gamle rør. Efter at ”limen” er hærdet, trækkes ”kalibreringsslangen” ud og nu er der ”støbt” et nyt rør inden i det gamle. Er der sidestik på ledningen fører vi efterfølgende vores Cutter fræser ind og skærer sidestikkene fri.

TV INSPEKTION INDEN STRØMEFORING

Når man skal have lavet strømpeforing er det vigtigt at have et overblik over omfanget af skaderne på kloakledningen samt den generelle tilstand af rørene inden man går i gang med foring af kloakken. 

Til at fastslå kloak ledningernes tilstand gøres der brug at TV Inspektion. Vi er hos Bruun Entreprise specialister i TV Inspektion samt strømpeforing, så vi kan garantere at arbejdet altid er udført korrekt og af højeste kvalitet.

PRISEN FOR STRØMPEFORING KAN VARIERE

Prisen på strømpeforing af kloak kan variere fra projekt til projekt. Der er mange faktorer der spiller ind, såsom længden af kloakledningen som skal fores, den generelle tilstand, derudover har tilgængeligheden til kloakrørene også betydning samt kloaksystemets opbygning.

Derfor tilbyder vi altid vores kunder at få et tilbud på opgaven, for at give klarhed over omfanget af strømpeforingen, og i samme omgang give rådgivning, forventningsafstemme og give en pris på arbejdet der skal udføres.

PUNKT RENOVERING  

Punkt Renoveringer udfører vi også, dette er særligt effektivt til små, enkeltstående skader.

F.eks. rør der er beskadiget et enkelt sted, kan vi via tv-inspektion måle, hvor skaden er – bagefter kan vi placere en Punktreparation på den pågældende skade. Efter den er hærdet, er kloakken fixet, og klar til brug – uden nogen form for opgravning.

Denne form for renovering bruges f.eks. også på rottehuller i rør, samt gamle ubenyttet stik blændes af.

Hvis du skulle have spørgsmål til dine muligheder indenfor strømpeforing, punkt renovering eller andet, er vi at træffe på telefon 20 40 63 45 uden nogen form for forpligtelser