Relining og renovering af faldstammer

​Faldstammer og nedløbsrør i huse og etageejendomme bliver med tiden slidte, og på et tidspunkt er de i så dårlig stand, at de skal skiftes eller renoveres. 

En udskiftning af køkken- og toilet faldstammer er en bekostelig og tidskrævende proces, hvorimod renovering af faldstammer er en nemmere og mere effektiv løsning. Vi tilbyder mange forskellige former for renovering af faldstammer, og vi har helt sikkert den rette løsning til din ejendom. 

Vi anvender markedets nyeste teknologier og ud fra en professionel vurdering, foreslår vi den mest bæredygtige, nemme og prisvenlige løsning til netop dit problem.

Nem og effektiv løsning med Spray Relining af faldstammer

Så snart der opleves tegn på manglende funktionalitet, er det vigtigt at få undersøgt, om der er behov for renovering af faldstammer. Relining af faldstammer er både en hurtig og tidsbesparende metode. 

Processen går i alt sin enkelthed ud på at sprøjte afløbsrørene med en ny indvendig rørforing, som efterlader rørene helt glatte. Reliningen består af en Polyurethan/Polyurea 2-komponentsmasse, der er med til, at sikre holdbarheden langt ud i fremtiden.

Med vores relining af faldstammer kan afløbene allerede benyttes fire timer efter arbejdet er udført. Relining af faldstammer er både en miljøvenlig og besparende løsning, der kun koster en brøkdel af, hvad en eventuel rørudskiftning ville koste.

Kontakt os allerede i dag, og lad os fremtidssikre dine faldstammer

Vi udbyder relining af faldstammer til både private og virksomheder, sammen med vores samarbejdspartnere i hele Danmark. Kontakt os for yderligere information om renovering af faldstammer på telefon 20 40 63 45.

Vi kan også klare alt inden for kloakarbejde, som du kan læse om her.